Proffshjälp

Professionel hjælp til byggeplader

Med vores solide erfaring og verdens største stålproducent i ryggen kan vi hos ArcelorMittal Construction altid give dig gode råd om byggeplader. Vores sælgere og konstruktører har været i branchen længe og kan hurtigt give vejledning om materialer, belægninger og byggetekniske detaljer. Er tagplader, vægplader, bjælker, regnvandssystem eller sandwichelementer en del af dit næste projekt? Tøv aldrig med at kontakte os. Vi står gerne til rådighed.

Gennemtænkt program

ArcelorMittal Projekt tilbyder et stort og egenproduceret program af byggeplader. Sortimentet omfatter tagplader, vægplader, bjælker og vandafløb, men også paneler med PIR-skum og stenuldspaneler. Kvalitetsprodukter udviklet af professionelle med alle de egenskaber, du som ordregiver har brug for.

Fleksibilitet er nøgleordet, og du kan som kunde vælge mellem et uovertruffet udvalg af formater, farver, profiler og udvendige belægninger.

 

Kobbs/Löfbergs

Projektsupport

Valgfriheden er et af vores stærkeste kort. Men at vælge det rette produkt fra vores omfattende sortiment kan samtidig udgøre en udfordring for dig som kunde.

Allerede her på vores hjemmeside kan du fordybe dig i spørgsmål om pladernes opbygning, belægninger og vores udvalg af farver. Du finder også masser af oplysninger om egenskaber og brug af sandwichpaneler. Brochurer og faktaark til at printe ud er samlet under download.

Hvis du hellere vil have personlig assistance, står vores sælgere og konstruktører altid til rådighed med råd og vejledning i forbindelse med dit valg af plader.