DSB - Næstved

MT Højgaard og DSB har valgt ArcelorMittal Construction som samarbejdspartner på De grønne værksteder med en kombination af bæredygtighed, gode løsninger og en sund markedstilgang.

Vi har netop lukket aftalen om DSB´s grønne værksteder der naturligvis er bæredygtige, hvorfor valget er faldet på ArcelorMittal Construction til levering af 8500 m2 sandwichelementer i 240mm til facaden samt 200mm paneler til indvendige vægge fordelt på to værksteder.

Vi er stolte over forløbet og at vi med et nært samarbejde med MT Højgaard, har kunne honorere både krav til bæredygtighed, faglig indsigt, kapacitet samt vores leveringstroværdighed. Jeg kommer til at følge projektet tæt over det næste år og vi starter levering allerede i den tidlige sommer.

Byggeriet bygges efter DGNB- normer som vores sandwichpaneler på alle måder lever op til, og vi afspejler dermed DSB´s ønsker om den grønne omstilling. En omtanke som ArcelorMittal har tænkt ind i både vores produkter og arbejdsmetoder.

Hvis du også vil høre mere om vores grønne retning, hvordan vi bidrager til bæredygtigheden i byggeriet og hvordan vi kan optimere dit byggeri, er du velkommen til at kontakte os for en dialog om hvordan vi kan bidrage til dit byggeri´s succes.

Illustration af: Holm & Grut Arkitekter