Maskinhal med sandwichpaneler til facade og tag

Komplet leverance fra ArcelorMittal Construction af facadepaneler, stålåse og tagpaneler. Montagen var let og på 1½ uge var hallen lukket. Vi leverer en komplet pakkeløsning – men uden montage, som foretages af vores kunder.

Vi leverer en komplet pakkeløsning med paneler, inddækninger, tætninger og skruer: 1.500 m² PIR-paneler i 80 mm til facade (U-værdi = 0,27 W/m²K). Til tag er leveret 1.550 lbm Z-200 mm stålåse og desuden 2.200 m² PIR-tagpaneler i 40 mm tykkelse (U-værdi = 0,53 W/m²K). Tagpaneler leveret i længder på 16,20 meter. Tagpaneler pakkes, så trapezpladen vender op og kan monteres direkte med vacuum-sug.

PIR-paneler kan også leveres med vores helt nye IQ+ skum. Den isolerer endnu bedre og giver mulighed for endnu tyndere paneler som gavner bæredygtighed – bl.a. med mindre volumen som helt konkret giver færre lastbiler fra fabrik til byggeplads.

https://www.arcelormittalprojekt.dk/iq-system

Vores dygtige medarbejdere har leveret beregninger på stålåse og paneler samt udført alle montageplaner.

Kontakt os gerne for rådgivning og tilbud på opførelse af hal med sandwichpaneler. Vi leverer også et komplet program i mineraluldspaneler.

Henvendelse til Søren Møller:

E: soren.moller@arcelormittal.com

M: 20 30 07 30