Dine byggeplader kommer fra verdens største stålproducent

Vores ejere er ArcelorMittal, der er verdens største stålproducent med miner, stålværk og videreforædling i mere end 60 lande. Koncernen tilbyder kvalitetsstål til f.eks. bil-, bygge- og hvidevareindustrien, men er også en vigtig aktør i byggesektoren.

ArcelorMittal Construction er den del af koncernen, som udvikler, fremstiller og sælger pladeløsninger til byggebranchen. Under varemærket ArcelorMittal Projekt markedsfører vi et bredt program af byggeplader til alt fra haller til butiksarelaer samt øvrige konstruktioner med tyndplader. ArcelorMittal Construction Danmark er den danske gren af forretningsområdet.

Stærke varemærker, som omfatter alt, hvad du har brug for inden for byggeplader

ArcelorMittal Construction bearbejder tyndplader af høj kvalitet til det danske byggemarked. På vores produktionsanlæg i Sverige, Belgien, Frankrig, Holland og Tyskland videreforædles stål fra ArcelorMittal til tag- og vægplader til alle typer af byggeri.

Produkterne sælges vort velkendte varemærke ArcelorMittal Projekt som står for kundetilpassede totalløsninger inden for sandwichpanelertagplader og vægplader til store byggeprojekter og henvender sig i første omgang til entreprenører, bygherrer og foreskrivende led.

Armat™ omfatter standardprodukter inden for kategorierne tagplader, facadeplader, vandafløb og tagsikkerhed og tilbydes på markedet via byggemarkeder og forskellige faghandlere.

ArcelorMittal Projekt

Med ArcelorMitall Projekt henvender vi os til arkitekter, byggeentreprenører og konstruktører samt til større hus- og anlægsentreprenører, som tilbydes innovative, kundetilpassade byggeløsninger inden for tyndplader.

ArcelorMittal Projekt omfatter f.eks. tag- og vægprofiler, sandwichpaneler, sinusprofiler, bærende profiler, støbeplader og kassettesystemer i alle tænkelige udførelser.