Sandwichpaneler

Sandwichpaneler til facader og tag

ArcelorMittal Projekt tilbyder markedets bredeste sortiment af systemer og løsninger til facader og tag. Paneler med stenuld og PIR-skum kan leveres med mange forskellige udvendige behandlinger og farver som standard. På forespørgsel tilbyder vi endnu flere belægninger og hele vores farveprogram Colorissime med mere end 100 farvevarianter.

Inspirerer til kreativ arkitektur

Bredden i vores program inspirerer til arkitektoniske effekter. Patinerede eller blanke varianter, mat yderside, rustfrit stål, Aluzink, Cortenstål - hos ArcelorMittal Projekt finder man noget til alle behov.

Bergen Köpcentrum

Et valg for miljøet

Hos ArcelorMittal respekterer vi naturen og miljøet. Vi bestræber os i alt, hvad vi gør, på at finde løsninger, som minimerer vores påvirkning af omgivelserne.

Stål og stålplader har mange egenskaber, som er positive for miljøet. Materialet har en ekstremt lang levetid, og der er som udgangspunkt ingen udledning til luft, vand og jord. Stål er desuden fuldt genanvendeligt og kan genbruges igen og igen, uden at det går ud over kvaliteten.

Vores produkter har også en række fordele set ud fra et energimæssigt perspektiv. Nordiske klimavariationer øger fokus på at skabe vejrbestandige og tætte konstruktioner, som isolerer effektivt og minimerer energiforbruget. ArcelorMittals paneler er udviklet med henblik på at sikre en effektiv og langsigtet udnyttelse af ressourcer.

Paneler med PIR-skum

PIR – polyisocyanurat – er et unikt materiale, der gør, at isoleringstykkelsen kan reduceres til næsten det halve sammenlignet med mineraluld. ArcelorMittal Projekt tilbyder et bredt sortiment med hensyn til design, energi- og brandegenskaber.

Lambertsson

Stenuldspaneler

Stenuldspaneler har en kerne af mineraluld og en attraktiv yder- og inderside i stål. Stenuldspaneler tilbydes i en række varianter med hensyn til brandklassificering, varmeisolering og udseende.

Stavdal, Hyr City