Partner som forstår værdien af samarbejde

Hos ArcelorMittal Projekt er et velfungerende samarbejde højeste prioritet. Vi forstår hvilken værdi, det er for vore kunder med en hurtig og sikker leveringstid lige så vel som vi tilbyder adgang til vores ekspertise omkring konstruktioner og materialevalg.

Stor lagerbeholding

Lagerbeholdningen er vigtig. Som kunde og samarbejdspartner skal du føle dig sikker på at få leveret dine varer inden for kort tid.

Vore standardiserede og efterspurgte farver og tykkelser lagersføres og kan leveres inden for kort tid. Søger du et produkt som ikke er standard skal vi forsøge at hjælpe på bedste vis.

Kompetencenter for kunder og rådgivere

ArcelorMittals konsulenter har stor erfaring inden for tyndplader. Vi hjælper dig som partner og kunde til at vælge det rette produkt, giver tips og svar på spørgsmål omkring håndtering og montering. Vores projektsupport hjælper med beregninger, montagetegniger og detaljeløsninger omkring dit projekt.

Du kan altid kontakte os for spørgsmål omkring leveringstider, status på ordrer, osv. Vi vil gøre vort bedste for at hjælpe så hurtigt som muligt.

Medarbetare på ArcelorMittal

Partner kollega

Partner man