Produkter af høj kvalitet

Det skandinaviske klima stiller store krav til bygningers tag og facade, Det er vigtigt at anvende materialer som beskytter mod blæst, nedbør og store temperatursvingninger. Stålpader er meget anvendelige til dette miljø. Det er et let materiale med store variationsmuligheder, der samtidig har lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Fra ArcelorMittal Projekt leveres innovative produkter som er lette at montere. Anvendes især til store avancerede projekter som stadions, indkøbscentre, parkeringshuse, logistikcentre, bilhuse, industribygninger og landbrug.

Sortiment som indeholder det meste

ArcelorMittal Projekt kan tilbyde stort set alt inden for stålplader. Programmet rummer alt fra tag- og facadeplader, bærende højprofiler, støbeplader samt sandwichpaneler med mineraluld eller PIR-skum.

Med materialer og løsninger fra ArcelorMittal som er verdens største stålvirksomhed kan vi tilbyde en fleksibilitet som overgår det meste. Valgfriheden er stor, og du kan som kunde vælge mellem et stort udvalg af formater, farver, overfladebelægninger og profiler.

Høj og ensartet kvalitet

Med ArcelorMittals verdensomspændende organisation i ryggen har vi hos ArcelorMittal Construction mulighed for at anvende store ressourcer på forskning og udvikling. Vore materialer forbedres løbende med nye egenskaber som gør dem lettere at arbejde med samt forøger levetiden.

ArcelorMittal giver os mulighed for at spore stålet, fra minen til den færdige tyndplade. Vi har egenproduktion med fuld kontrol over spaltning, klipning og færdigbearbejdning som fuldender produktionskæden og garanterer for en høj og ensartet kvalitet.

Garantier som giver tryghed

De fleste af vore produkter leveres med gode garantivilkår omend den faktiske levetid for produkterne er meget længere. Garantien omfatter sprækker, krakelering, gennemtæring og unormale farveændringer.

De gode garantivilkår gør ArcelorMittal Projekt til et trygt og sikkert valg for vore kunder i alle led

 

 

Sortiment

Profilerad plåt från ArcelorMittal

Stavdal, Hyr City