Markeder

ArcelorMittal Projekts brede sortiment er udviklet med henblik på at opfylde behovene ved større byggeprojekter.

Med programmet henvender vi os til arkitekter, konstruktører, bygningsingeniører og andre, som er medbestemmende ved konstruktion og materialevalg. En indlysende målgruppe er også direkte kunder som byggeentreprenører, halbyggere, konstruktører og boligforeninger.

 

Tagplader, vægplader, regnvandssystemer, bjælker og sandwichpaneler fra ArceloMittal Projekt indgår ofte ved bygning af f.eks.:

Arenaer

Vores tyndpladeprodukter har en række tekniske og designmæssige egenskaber, som gør dem velegnede til bygning af f.eks. idrætsarenaer, messehaller og koncertbygninger.

Indkøbscentre

Tagplader, vægplader, bjælker og sandwichelementer fra ArcelorMittal er almindeligt forekommende i butikker, gallerier og indkøbscentre over hele verden.

Logistikcentre

Tyndplader er glimrende alternativ ved bygning af store lager- og logistikhaller.

Parkeringshuse

Vores byggepladeprogram omfatter alt, hvad der er nødvendigt til bygning af parkeringshuse i alle størrelser.

Bilhaller

Fleksibiliteten og det store udvalg af farver og belægninger gør vores produkter eftertragtede i bilbranchen, hvor der stilles høje krav til arkitektur og design.

Industriejendomme

Profiler og paneler fra ArcelorMittal Projekt bruges ofte i byggerier til såvel industri- som handels- og kontorvirksomhed.

Landbrugsbygninger/stalde

Landbruget er et vigtigt kundesegment. Vi har igennem årene leveret tagplader, vægplader, bjælker og vægpaneler til et stort antal landbrugshaller og stalde over hele Europa.

Kobbs/Löfbergs

Bergen Köpcentrum

Salle

Audi Bergen

Lambertsson